Bergsprängning Stockholm

Säker och kontrollerad sprängning utförd av proffs

Bergsprängning

Anlita Upplands Bergentreprenad för bergsprängning i Stockholm och relaterade tjänster. Högkvalitativa sprängningstjänster utförda av kompetent personal.

Kontakta oss på 070-437 69 57 eller info@upplandsbergentreprenad.se.

Bergsprängning är en benämning på teknik som involverar borrning i berg och användandet av sprängämnen eller hydraulik för att spräcka eller dela berg. Vi på Upplands Bergentreprenad har arbetat med bergsprängning i många år och har den nödvändiga erfarenheten och kompetensen som krävs för att utföra säkra, effektiva, noggranna och precisa jobb som möter våra kunders höga krav på ett tillfredsställande sätt.

berg sprängämnen

Säkerheten främst

Vi arbetar med säkra och kontrollerade material och all vår personal har den utbildning som krävs för att utföra denna typen av jobb säkert och effektivt. I de fall en sprängning kan orsaka eventuella skador på en känslig närmiljö kan vi stå till tjänst med hydraulisk vibrationsfri losshållning av berg som är en säker metod som lämpar sig extra bra i känsliga områden.

Goda referenser

På grund av vår höga kompetens och effektivitet har vi samlat på oss en stor mängd nöjda kunder under åren och vi har idag arbetat med de flesta av marknadens ledande byggföretag såsom Skanska, Peab, NCC och Bäckströms. Hör av dig till oss via mail eller telefon om du önskar höra mer om våra tidigare utförda arbeten.

 

 

Det säkra valet för bergsprängning!